AYDINPOST HABER SERVİSİ-Seçim sürecinde akşamları kahvelerde vatandaşlarla buluşan Ali Uzunırmak, MHP'nin seçim beyannamesini anlatıyor.
 
Tepecik'te ve Umurlu Beldesi'nde coşkulu kalabalığa seslenen MHP'li Ali Uzunırmak, "Allah insanları iki özelliğiyle yaratmış. Akıl ve konuşma. Bunlar demokraside de kullanılır. Eğer siyasetçilerden sorunlarını doğru tartışmayan, ülkesinin meselelerini tartışmayanları sakın fırsat vermeyin. Türkiye'de siyaset sahnesinde olan biteni televizyonlarda izliyorsunuz. Fırıldak gibi dönenlere itibar etmeyin. Ancak o zaman siyaset ve siyasetçi kalitesini yükseltebiliriz. Yalan, dolan ve iftiralarla zemini bozma çabası içerisinde şu anda başımızda olanlar. Ekonomik olarak yalan söylemekteler. Başbakan miyop olmuş, uzağı görememekte. Kendi yakınları, bakan çocukları uçak sahibi oldular. Fakat Tepecik'te yaşananlardan habersizler" dedi.
 
KIRMIZI KALEM YEMEYEN VAR MI?
Uzunırmak, "İstikrar sürsün, Aydın büyüsün diyor ya, zenginleşen halk çocuğu var mı bu istikrarın içinde? Bunlar yüzünden bankalardan kırmızı kalem yemeyen kaldı mı içimzde? Halk istikrarlı biçimde küçülüyor, onlarsa büyüyor. Halk sefalet, onlar sefahat içinde. Sizlere dağıttımız bildirileri mitingde pankart olarak dağıttımızda çıldırdı. Ne diyordu onlar borçlandırdı biz ödüyoruz. IMF'ye olan borç düştü ama Türkiye'nin borcu yükseldi. Aydın'da 63 tane tesis açılışı yaptı. 57 tanesi Aydın il genel meclisinin bünyesinde yapılanlar. Bunları açarak kendi yapmış gibi anlatmaya çalışıyor. Bunlara kanmayın" diye konuştu.
 
DEVLETİN KAYNAKLARINI AYDIN'A DÖNDÜRECEĞİM
MHP'li Ali Uzunırmak, "Oh be kredilerle rahatladım diyen çiftçi var mı? Bunlardan kurtulmamız lazım. Aydın'a daha fazla yatırım imkanlarının sağlanması lazım. Turizmi çeşitlendirmemiz lazım. Sevgili Tepecikliler beni tanırsınız. Size ne dediysem hepsi yapıldı. Yine yapacağız. Pırlantada ÖTV, KDV kaldırıldı fakat çiftçinin ekmeğinde kaldırılmadı. MHP iktidar olsun, devletin arıklarından birini Aydın'a döndüreceğim. Şerefim üzerine yemin ediyorum" dedi.
 
BAŞBAKAN DAHA FAZLA DÖNÜYOR
Uzunırmak son olarak, "MHP ile BDP'yi yan yana getirmek vicdansızlık, vahşiliktir. Gardiyanın kötüsü mahkuma dert yanarmış. Silah korkakta, yetki cahilde, para zenginde olursa insanlığın sonu geldi der Hz. Ali. Başbakan bunlara itiraz ediyor ama, halk dikkatli takip ederse görebilir. Devlet nalbant eşeği mi? Sen bu memleketin başına gelirken hiç düşünmedin mi Sayın Başbakan? Çiftçiye, ananı da al git diyen, gözünü toprak doyursun diyen bunlar değil mi? Hani bu tavanlara taktığınız pır döndüler var ya, Başbakan bunlardan da fazla pır dönüyor" şeklinde konuştu.
 
dsc_0205.jpg
 
dsc_0222.jpg