Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, ''Söke için arzu edilen yüksek öğretim programlarının hayata geçmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız'' dedi.
Söke Ticaret Odası Başkanı Bertan Balçık ve yönetim kurulu üyeleri, ADÜ Rektörlüğü'ne yeni atanan Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu'nu makamında ziyaret etti.
Prof. Dr. Birincioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ''Söke için arzu edilen yüksek öğretim programlarının hayata geçmesi için üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bize gelen taleplerin dışında meslek yüksekokuluna 3 tarım 3 turizm alanlarında olmak üzere altı yeni bölümün açılmasını planlıyoruz'' diye konuştu.
Söke Ticaret Borsası Başkanı Balçık da Prof. DR. Birincioğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, ''Yeni rektörümüzle ilimizde yüksek öğretim daha da ivme kazanarak Aydın'ın üniversite kenti olma yolunda mesafe kaydedeceğine inanıyoruz. Söke olarak bizlerde ilçemize fakülte kazandırılması yolunda sivil toplum kuruluşları ve hayırseverler olarak ciddi bir çaba içerisindeyiz'' dedi.