Zeytinburnu, Bakırköy ve Çekmeköy'de düzenlenen operasyonlarda 319 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişinin tutuklandığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ay öncesinden teknik ve fiziki takibe aldıkları şebekeye yönelik eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirdi.

Zeytinburnu, Bakırköy ve Çekmeköy'de belirlenen adreslere yönelik düzenlenen operasyonlarda, şebeke lideri Ö.D.A'nın da aralarında bulunduğu M.K, A.K, A.Y, A.B, A.H.Ş. ve F.P. gözaltına alındı. Bu kişilerin üzerlerinde ve bulundukları adreslerde yapılan aramalarda, 319 kilogram esrar, 5 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca ve 3 sahte nüfus cüzdanı ele geçirildi.

Şüphelilerden M.K, A.K, A.B. ve F.P'nin yankesicilik, hırsızlık, yaralama ve uyuşturucu ticareti gibi çok sayıda suçtan emniyette kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan 7 şüpheli, sevk edildikleri Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde, savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.