Bir bebek bile anne baba için yorucu olurken, sekiz bebekle geçen geceleri bir düşünün. Uyku uyumak ne zor olur, kim bilir? Geçtiğimiz aylarda dünyaya getirdiği sekiz'izleriyle Nadya Suleman, artık evinde.

Bebeklerin rahatına diyecek yok, bakıcılar da olmasa, Nadya'nın vay haline!

Nadya, uykusuz geçecek günlerden habersiz, keyifle gülümsüyor. Bebeklerse 'mışıl mışıl'.

Dadılar bebeklerle ilgileniyor. Sekiz bebek, dile kolay!
Ocak ayında dünyaya getirdiği sekiz bebeğiyle bir anda dünyanın dikkatini çeken, ardından Hollywood'un en güzel aktrislerinden Angelina Jolie'ye olan benzerliğiyle gitgide ünlenen Nadya Suleman artık evinde.

Bebeklerinin altısıyla evine dönen, ikisini hastanede bir süre daha tedavi altında tutmak zorunda kalan annenin ve bebeklerin 'ev hali' fotoğrafları, çok geçmeden İngiliz basınında yerini aldı.

Daily Mail, Nadya ve bebeklerine sayfasında büyük bir yer ayırırken, haberi "Bir ordu dolusu dadı" başlığıyla verdi.

Dünyanın hayatta kalmayı başarabilen ilk sekiz'izlerinin sağlığının iyi olduğunu söyleyen 33 yaşındaki kadın, bu fotoğraflar çekilirken iki bebeğinin hastanede gözetim altında tutulduğunu söylemişti. Şimdi tüm bebekler evde, fotoğraflarda ise Isaiah, Noah, Nariah, Maliah, Macai ve Jeremiah var.

Josiah ve Johan, eve sonradan katılan bebekler.

Altı erkek ve iki kız bebeğe ortak bir isim veren Nadya, onlara 'Angel' (Melek) diye sesleniyor.

Sezeryan yoluyla dünyaya gelen bebeklerin keyfi şimdilik yerinde. Nadya başlarında fır dönüyor, dadılarsa emirlerine amade.

GAZETEPORT