Şekerbank, Söke Ticaret Odası ile uygun şartlarda kredi protokolü imzaladı. Protokol töreni Söke Ticaret Odası Salonunda gerçekleşirken törende Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Meclis Üyesi Hüseyin Gündüz, Şekerbank Söke Şube Müdürü Bekir Aydoğdu, Ticari Krediler Sorumlusu Mürşide Soydan bulundu.

Şekerbank ile Söke Ticaret Odası arasında gerçekleştirilen protokol Söke Ticaret Odası üyelerine 12 ile 36 ay arası vadelerde, düşük faizle kredi imkanı sağlayacak. Taksitli Ticari Kredilerde 36 aya kadar kredilerde 1.69, 37 ile 60 ay arasındaki vadelerde 1.80 faiz oranı uygulanacak. Söke Ticaret Odası Üyeleri Şekerbank"ın EKOKredi kredi çeşidinden de faydalanabilecek.

Yapılan protokol ile vade yapısı ve kredi şartlarının bankanın normal üyelerine oranla Ticaret Odası Üyelerine ayrıcalık tanıdığını belirten Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran; protokolün oda üyelerine hayırlı olmasını diledi. Süleyman Toyran son yıllarda kredilerin borç ödemek üzere kullanıldığını üzülerek belirttiğini söylerken; “Diliyoruz ki bundan sonra kullanılan krediler iş geliştirme ve yeni iş oluşturmak için olsun” dedi.