Kuşadası Ticaret Odası ile Vakıfbank arasında, Kuşadalı turizmci, tüccar ve sanayicilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla içerisinde cazip kredi seçeneklerinin yer aldığı bir protokol imzalandı.
Kuşadası Ticaret Odası yeni hizmet binasında gerçekleşen törende, Vakıfbank kredi paketine ilişkin protokol Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile Vakıfbank Kuşadası Şube Müdürü Alican Peker arasında imzalandı.
Protokol paketinde oda üyelerine 10 yıla kadar vadeli işyeri edindirme kredisi ve 5 yıla kadar işletme ihtiyaç kredisi sunulduğunu kaydeden Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, “ Ticaret Odası üyelerine Vakıfbank"tan işletme ihtiyaç kredilerini yüzde 1,39 "dan başlayan faiz oranı ile kullanabilecekler ayrıca, pakette Eximbank veya banka kaynağından oluşan döviz ve YTL. İhracat kredileri ile orta ve uzun vadeli yatırım kredisi kullanma imkanı da sağlanıyor” dedi.
Bu arada, Vakıfbank Kuşadası Şube Müdürü Alican Peker ise, “Protokol ile oda üyelerinin nakdi, gayrinakdi kredilerden ve dış ticaret işlemleri için uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinden faydalanma fırsatları da yer alıyor” diye konuştu.