İstanbul Eyüp'te yaşayan 3 yaşındaki A.N.Z., az kalsın üvey anne ve anneannesi tarafından öldürülen Fırat'ın acı kaderini yaşayacaktı. Musa Z., 1 ay önce tanıştığı Derya B. (22) ile nikahsız yaşamaya başladı. İddiaya göre Derya B., Musa Z.'in 3 yaşındaki kızı A.N.Z.'yi defalarca öldüresiye dövdü. Skandal ise vücudunun tamamı morluklar içinde olan küçük kızın evinin önünde oynaması sonucu ortaya çıktı.
 
BOYNUNDA DİŞ İZİ VAR
 
Çocuğun yüzündeki morluklardan şüphelenen komşular durumu polise bildirdi. Verilen adrese giden polis ise çocuğun yüzündeki ve kollarındaki morlukları görünce şaşkına döndü. Baba ile Derya B. gözaltına alındı.
 
Genç kadın, "Parkta sürekli düşüyor. Morluklar ondan" diyerek kendini savundu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde muayene edilen küçük çocuğun cinsel organında bile morluk tespit edildi. Boğazında ise diş izine rastlandı. Şüpheli baba ile Derya B. serbest bırakılırken, işkence kurbanı çocuk yuvaya gönderildi. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından şüpheliler hakkında dava açılıp açılmayacağı belli olacak.
 
takvim