İzmir'in Bostanlı semtinde, kuru temizlemecilik yapan Aşkın Coşkun, işyerinde ’Sıkıldım dünyadan, ütü yapmaktan’ yazılı notu bıraktıktan sonra bindiği vapurdan denize atladı. Yüzme bilmeyen Çoşkun’un denizden cesedi çıkartıldı.

Bugün saat 09.30 sıralarında, Bostanlı - Üçkuyular vapuruyla yolculuk yapan vatandaşlar, denize birinin atladığını farkederek polise haber verdi. İhbar üzerine denizde yapılan aramaların ardından 47 yaşındaki Aşkın Coşkun’un cesedi, kıyıya çıkartıldı. Karşıyaka ilçesinde kuru temizlemecilik yapan, Coşkun’un, hareket etmesini engellemek için de kollarına elektrikli mini su ısıtıcı bağladığı ortaya çıktı.

İntihar notunu iş yerinde buldular

Olayın ardından polis ekipleri, Aşkın Çoşkun’un açık bıraktığı ancak anahtarını dükkan komşusuna bıraktığı işyerinde inceleme yaptı. Aynı zamanda işyerinde yatıp kalkan Çoşkun’un, buzdolabının üzerine astığı kağıtta, "Sıkıldım artık bu dünyadan, ütü yapmaktan. Gebermeye gidiyorum. Kalın sağlıcakla. 350 TL’lik elektrik ve diğer faturalarımı ödeyin" yazılı intihar notu bulundu.
Bu arada, hiç evlenmediği öğrenilen ve sahibi olduğu bir çok evi de kumar nedeniyle kaybettiği dükkan komşularınca ileri sürülen, son zamanlarda girdiği bunalım nedeniyle de saçkıran olan Aşkın Coşkun’un cesedi, otopsi için Adli Tıp kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruturmanın devam ettiği bildirildi.