BURSA"nın Kestel ilçesinde 14 yaşındaki torunu B.Ç."yi erkeklere fuhuş amacıyla gösterip, yerine başka hayat kadınlarını pazarladığı iddia edilen Mehmet Tokmak (67) ile aynı adı taşıyan oğlu tutuklandı. 35 yaşındaki Mehmet Tokmak"ın babasıyla birlikte engelli kızkardeşini de pazarladığı öne sürüldü. Oğul Tokmak'ın geçtiğimiz Ağustos ayında fuhuş yapmak için Gülsüm Ç."nin evine gidip, aşırı alkol aldıktan sonra odayı şaşırınca Gülsüm Ç."nin yaşlı ve felçli annesiyle ilişkiye giren Ahmet Yılmaz"a da aracılık yapan kişi olduğu ortaya çıktı.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Kestel İlçesi'nde oturan Mehmet Tokmak"ın, aynı adı taşıyan oğlu ile birlikte, kendi öz kızının 14 yaşındaki çocuğu B.Ç."yi evinde erkeklere fuhuş için gösterdiğini, ancak anlaştığı kişilere torunu yerine başka kadınları pazarlayıp, torunun odasında fuhuş yaptırdığını belirledi. Gözaltına alınan oğul Mehmet Tokmak"ın daha önceden zihinsel ve bedensel engelli kız kardeşi N.T."yi (27) erkeklere pazarladığı için hakkında yasal işlem yapıldığı belirlendi.

ODAYI ŞAŞIRAN KİŞİYE DE ARACILIK YAPMIŞ

Oğul Mehmet Tokmak'ın, geçen Ağustos ayında Kestel İlçesi'nde Ahmet Yılmaz"ın, fuhuş yapmak için gittiği Gülsüm Ç."nin evinde, aldığı aşırı alkol nedeniyle odaları şaşırıp, Gülsüm Ç. yerine felçli ve yatalak olan annesi Ayşe Ç."ye tecavüz ettiği olayda da aracılık yaptığı ve "Fuhuşa aracılık yapmak" suçundan tutuksuz yargılandığı bildirildi.

Emniyetteki sorgulamaları tamamlanan baba ve oğul Mehmet Tokmak, "Fuhuşa aracılık" ve "Dolandırıcılık" suçlarından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanıp cezaevine konuldu.