Bilgisayar oyunları müptelası olan kadın, çocuk yetiştirmeye vakit ayırmak istemediği için yeni doğan iki bebeğini gözünü kırpmadan boğarak öldürdü.

Almanya'da iki çocuğunu öldürdüğü için yargılanan 27 yaşındaki Kathrin O, mahkemeye gelirken yüzünü kar maskesiyle gizledi. Hamile olan cani anne, bebeğini banyoda doğurduktan sonra kendi elleriyle boğarak öldürdü.

Bütün zamanını bilgisayarda oyun oynayarak geçiren kadın bir yıl sonra yine hamile kaldı. Bebeği yine evinde kendi olanaklarıyla dünyaya getiren kadın, zavallı yavru doğar doğmaz boğarak öldürdükten sonra çamaşır makinasının içine attı. Yeni doğmuş bebeği erkek arkadaşı çamaşır makinasının içinde buldu. Cani annenin üçüncü bir çocuğu daha bulunuyor. 3 yaşındaki oğluna zarar vermemesi ise uzmanlar tarafından hayretle karşılandı.

Mahkemede işlediği cinayetleri soğukkanlılıkla anlatan Kathrin O, çocuk yetiştirmektense bilgisayarda oyun oynamanın daha çok hoşuna gittiğini söyledi. Kathrin O, "Hergün saatlerce bilgisayar başında oyun oynuyordum. Çoğunlukla geceleri bilgisayar başında sabahlıyordum. Sanki bir güç beni esir almıştı ve sürekli oynamak zorundaydım" dedi.

Kadın bilgisayar oyunu alışkanlığı nedeniyle işten atıldıktan sonra da sadece ev kirasını ve bilgisayar oyunları için ödediği ücreti düzenli bir şekilde ödedi.

Hürriyet