Küçük yaşından beri bir çok zorlukla karşı karşıya geldiğini söyleyen Yeşim Salkım, Akşam Keyfi'nde "O kadar çok şey yaşadım ki, yüreğim kaya gibi! Balyozla vursalar, o kalbin içinden neler çıkar! Ben hayatım boyunca iyi olmaya çalıştım, tek başıma güçlükle evlat büyüttüm. Yanlış şeyler de yapmış olabilirim ama herkes hata yapabilir. Herkes yaşadıklarını bu dünyada yaşıyor. Ben de yaşadıklarımın cezasını çektim, hesabını da Allah"a vereceğim. Ama ben şunu fark ettim ki tek başıma mücadele ettiğim için çok yıpranmışım. Yaralıyım, yüreğim yaralı!. Evlilikler yaşadım ama utanacak bir şeyim yok" dedi..

"Hayatta her şeyden vazgeçebilirim!" diyen Yeşim Salkım, eşi Hakan Eratik"i kaybetmek istemediğini söyledi. Salkım, "Allah, beni Hakan"dan ayırmasın! O benim her şeyim! İki senedir beklediğim mutluluğu ve huzuru onda buldum. Zor anlarımda o benim yanımdaydı. Yıllardır beklediğim sıcaklığı, onda buldum. Zor zamanımda ona sarılabiliyorum!" sözleriyle geçtiğimiz günlerde evlendiği eşi Hakan Eratik"e olan aşkını anlattı..

Dizide etik kuralların gerekliliğinden bahseden Yeşim Salkım, "Biz küçükken Dallas bile izlemedik. Annemiz bizi Dallas dizisi başladığında odamıza yollardı. Şimdiki dizilere bakıyorum, etik kurallarından eser yok! Artık senaristlerin bu konuda bir şeyler yapması gerekiyor. Yaprak Dökümü ne hale getirildi. Yaşar Nuri"nin kemikleri sızlıyordur. Bu, saygısızlıktır, terbiyesizliktir! Orada oynayan oyuncuları, "oyuncu" diyen gösterenlere kızmak lazım!" dedi.

Gazeteport