BURSA"da evli ve bir çocuk babası 42 yaşındaki Mustafa Kemal Çubukçu, 13 ve 15 yaşlarındaki iki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı, sorgusunun tamalanmasının ardından "Küçük yaştaki kız çocuklarına tecavüz etmek" suçundan adliyeye çıkarıldı.
Merkez Osmangazi İlçesi Hocahasan Mahallesi'nde oturan ve işsiz olduğu öğrenilen evli ve 1 erkek çocuk sahibi Mustafa Kemal Çubukçu, 2 yıl önce sokakta gördüğü arkadaşının kızı 13 yaşındaki B.B.'ye, “Gel seni bize götüreyim” diyerek evine götürdüğü ve tecavüz ettiği öne sürüldü. Yaklaşık 2 yıl boyunca B.B.'ye tecavüz eden ve kız çocuğunun söylememesi için tehdit ettiği iddia edilen Mustafa Kemal Çubukçu'nun daha sonra da oğlunun kız arkadaşı olduğu bildirilen ve 14 yaşındaki H.K.'ya ise, “Oğlum seninle konuşmak istiyor. Bize gel de konuşun” diyerek evine çağırdığı ve tecavüz ettiği öne sürüldü. Bu süre içerisinde yaşadıklarını H.K. ile arkadaş olan B.B., yaşadıklarını anlatınca, H.K."da Çubukçu'nun kendisine tecavüz ettiğini ifadesinde anlattığı öğrenildi.

OLAYI 13 YAŞINDAKİ B.B.'NİN AĞABEYİ ÇÖZDÜ
Olay, B.B.'nin henüz ismi açıklanmayan ağabeyinin, kardeşindeki bazı değişiklikler ile Çubukçu'nun sürekli B.B'yle ilgilendiğini fark etmesi sonucu ortaya çıktı. Kız kardeşiyle konuşan ağabey, kardeşinin anlattıklarının ardından polise başvurdu. Hemen harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şubesi ekipleri, zanlıyı dün evinde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı Çubukçu, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçlamaları kabul etmezken, tecavüze uğradıkları iddia edilen kız çocukları ise Adli Tıp Kurumu'nda yapılan muayenede, tecavüze uğradıkları tespit edilerek defalarca cinsel istismara maruz kaldıkları belirlendi.
Emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Mustafa Kemal Çubukçu, "Küçük yaştaki kız çocuklarına tecavüz etmek" suçundan adliyeye çıkarıldı. DHA