Mesleki Yeterlilik Başkan Yardımcısı Metin Karaman, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Uzman Mustafa Tülü, İş Teftiş Grup Başkanı Ali Yavuz, İŞKUR il Müdürü Rahmi Terzi, SGK il Müdürü Zeynep Yılmaz Üstün Üstün Yapı firmasının inşaat faaliyetlerini yürüttüğü Lider Okulları şantiyesinde iş güvenliğine dair incelemelerde bulundu.

Üstün Yapı şirket yetkilileri Recep Emre ve Bayram Maruf’tan şantiyenin iş sağlığı ve güvenliği ve işlerin ilerleyişi hakkında bilgi aldılar. Şirket yetkilisi Recep Emre işe başladıkları 4 Aralık 2016 tarihinden itibaren bugüne kadar gecen süre içerisinde hiçbir iş kazası yaşamadıklarını, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygun olarak şantiyedeki imalatlarını ilerlettiklerini söyledi.

Şirket yetkilisi Bayram Maruf şantiye sahasında 84 işçi, 2 mimar, 2 inşaat mühendisi ve 1 iş sağlığı ve güvenliği uzmanı ile çalışmalarını sürdüklerini ve bütün çalışan personellerin kişisel koruyucu malzemelerini kullandıklarını, bütün personellerine gerekli eğitimlerin verildiği ve sağlık taramalarının yapıldığı söyledi.

Şantiye sahasında gerekli inceleme ve bilgiler alındıktan sonra şantiyede çalışan personeller ile yemek yenildi. Yetkililer şantiye sahasından ayrılırken Üstün Yapı firmasının yetkililerine şantiyedeki İş Sağlığı ve Güvenliğine göstermiş olduğu hassasiyetten ve almış oldukları güvenlik önlemlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. 

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA 

dsc_0130-002.jpgdsc_0157-003.jpgdsc_0170.jpg