Belediye ekipleri tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan çalışmalarda sona gelindi. Yenilenen ve orta refüj çalışmaları yapılan yolda bulunan direkler üzerindeki tellerde AYDEM elektrik ekipleri ile yapılan son çalışmalarla yer altına alındı.
Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Fen İşleri Müdürü Güven Tezel “Yol üzerinde bulunan elektrik hatları yer altına alınarak direklerin yoldan kaldırarak direklerin yoldan kaldırılmasına fırsat tanındı. Pınar Caddesi ile Eski Adliye arasında yan yol çalışmaları ve çevre düzenleme çalışmaları yol yapım aşamasında kaldı. AYDEM ile ortak çalışma yapılarak direkler yer altına alınarak bu sıkıntıdan ortadan kalktı. Şimdi yol yapım çalışmalarına başlanacak. Atatürk Bulvarı üzerindeki orta refüje aydınlatma direkleri konulacak" dedi.
Yol yapımına vatandaşlar ise “Buradaki yol çalışması gerekli bir durumdu, araçlar hız yaptıkları için çok fazla kazalar oluyordu. Direkler kaldırılınca daha iyi olur. Yol eski haline göre daraldı ama şehirleşme yolunda olması gereken de bu” dediler.