Yıldız Tilbe, kendisi gibi kutsal topraklara giden sanatçı Sibel Can'ı sert bir dille eleştirdi

Yıldız Tilbe, Sibel Can'a nasihatta bulundu.Umre'ye gittiğini açıklayan Yıldız Tilbe, kendisi gibi kutsal topraklara giden sanatçı Sibel Can'ı sert bir dille eleştirdi: Sen de Allah'ın evini gördün. Huzuru hissettin. Artık hayatına bir çeki düzen ver.

Ünlü şarkıcı ve besteci Yıldız Tilbe önceki gün yeni albümü 'Aşk İnsanı Değiştirir'in promosyon kampanyası için katıldığı bir televizyon programında Umre'ye gittiğini açıkladı.

Tilbe kendisi gibi Umre'ye giden sanatçı Sibel Can'ın yıllar önce giydiği tanga ile pozları ve son günlerde çıkan boşanma haberlerini ise sert bir dille eleştirdi. Tilbe, "Denize giderken mayo giyersin, yağmura çıkarken şemsiye alırsın orası da öyle. Umre'ye gidince haliyle hayatında birtakım şeyler değişmeli. Artık Sibel Can da tanga giymesin. Hayatını değiştirip kendine çeki düzen vermeli. Orası Allah'ın evi" dedi.

Oradaki enerji başka
Umre ziyareti sırasında çok duygulandığını söyleyen Tilbe şöyle devam etti: "Oraya giden herkes neler hissediyorsa onları hissettim. Anlatılır bir şey değil. Allah herkese nasip eylesin. Kendimi iyi hissetim. İnsanlar farklı bir gözle dünyaya bakıyor. Kimseden alamayacağım bir enerji, huzur var. Ve bu enerji hiç kimsede yok bir tek orada var."