Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili aday adayı Nilüfer Ünüvar, gençlerle kahvaltıda buluştu.
3 Nisan'da yapılacak olan ön seçim öncesinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Milletvekili aday adayı Nilüfer Ünüvar, gençlere yönelik CHP'nin yeni projelerinden söz etti.
Aday adayı Ünüvar, "Gençler toplumun en önemli dinamiklerinden. Sizlerin kıymetini biliyoruz. CHP olarak gence artı adıyla projemiz bulunuyor. 12 Haziran'daki seçimlerde CHP'ye vereceğiniz oylarla partimizi iktidara taşımak istiyoruz" diye konuştu.
Gençlerin sorularını da yanıtlayan Nilüfer Ünüvar, "CHP iktidarında yüksek öğrenimde çok köklü değişiklikler yapılacak. Gençlerin üzerindeki yükler kaldırılacak. Türkiye'nin hemen her yerinde TOKİ konutları mantar gibi bitmekte, fakat buna karşılık öğrencilerin yurt sorunu bir türlü giderilemiyor. Oysa bunların çözülmesi için projeler geliştirilmeli. Genceartı projesiyle gençlere ne kadar çok önem verdiğini ortaya koyan partimiz, proje sayesinde de gençlerin sıkıntılarını minimuma indirecektir" dedi.
Gençlerin işsizliğinin anne babaları hayal kırıklığına uğrattığını belirten Ünüvar, "Hiçbir anne baba evladının işsiz kalmasını arzu etmez. Fakat bugün Türkiye'de önemli bir sorun var bunun adı da işsizliktir. İnsanca yaşanılan, gençlerin iş bulabildiği, sorunların en aza indirildiği Türkiye için artık süreç gün geçtikçe yakınlaşıyor. 12 Haziran'da CHP'nin iktidarıyla birlikte gençler de, anne babalar da, esnaf da, emekli de bu ülkede insanca yaşamın tadını çıkartacak. Buna emin olun" ifadelerini kullandı.
Kahvaltıya katılan gençlerle birlikte fotoğraf çektiren Nilüfer Ünüvar, sadece seçimde değil her zaman gençlerle birlikte olmaya özen gösterdiğini de belirtti.