Ünüvar, hastanenin tüm bölümleriyle ilgili detaylı bilgi aldığı yöneticilere titiz yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.

Estetik ve plastik cerrahi konusunda gelişmiş teknolojik altyapısı ve uzman kadrosuyla hizmete başlayan Özel EPC Hastanesi, Sağlık Bakanlığı eski müsteşarı, AK Parti Adana Millet Vekili Necdet Ünüvar'ı ağırladı. Ünüvar'a hastane ile ilgili bilgi veren hastane yetkilileri, "Ağırlıklı olarak estetik ve plastik cerrahi yanında, dermatoloji, kulak-burun-boğaz ve beslenme-diyetetik alanlarında da uzman bir kadro ile hizmet veriyoruz. Güzellik ve cilt gençleştirme merkezimiz, konusunda deneyimli hekimlerin denetiminde her türlü estetik ve kozmetik sorunu çözecek şekilde planlanmış olup, bölgede referans merkezi olma özelliği taşıyor. Ülkemizin ciddi bir sorunu olan yanık konusunda ise sahip olduğumuz modern yanık tedavi merkezimiz ile yanık vakalarına müdahale etmekteyiz." dediler.

Ünüvar, bütün birimlerini gezdiği Özel EPC Hastanesi'nin modern bir şekilde donatıldığını belirterek, "Kentimizin böylesine gelişmiş hastaneler kazanması bizleri mutlu ediyor." dedi.

Yanık tedavi merkezi ile özel olarak ilgilenen Ünüvar, bölgede tek olan bu merkezin daha da geliştirilmesi konusunda ilgili makamlarla görüşeceğini belirtti.