Dünyaca ünlü sanatçı Yanni’nin tüm biletleri tükenen ve Unesco’nun kültür mirası listesinde yer alan El Morro’daki 2 konserine şimdi Sony Music etiketiyle yayınlanan “Yanni: Live At El Morro, Puerto Rico” adlı albüm ve DVD ile siz de tanık olacaksınız.

Ülkemizde de Eylül 2011'de Radyo Voyage medya sponsorluğunda konser vermiş olan sanatçının HD kalitesinde ve 5.1 Dolby Digital surround ile kayıları gerçekleştirilen El Morro konseri şimdi yine Radyo Voyage medya sponsorluğu ile tüm müzik seveler için CD ve DVD olarak Nisan ayında müzik marketlerde olacak! Ama albümün çıkışından önce 26 Mart itibarıyla albümü tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de sadece Radyo Voyage'ın web sitesi radyovoyage.com'dan dinleyebilecek ve DVD'den "The Rain Must Fall"un videosunu izleyebileceksiniz.

Hindistan “Tac Mahal”, Yunanistan “Akropolis” ve Çin’deki “Yasak Şehir” gibi yine çok önemli dünya miraslarında konserler verebilen ender sanatçılardan biri olan Yanni’nin bu konser albümü de bu geleneğin devamı niteliğinde. Puetro Rico, San Juan’daki “Castillo San Felipe Del Morro”da konser vermek, Yanni’nin her zaman hayali idi. Sanatçı bu hayalini 20 yıl sonra çok özel 2 konser ile gerçeğe dönüştürdü. El Morro’daki ilk konser kaydı olan bu konser kendisini bir dünya vatandaşı olarak tanımlayan ve günümüzün en önemli bestecilerinden biri olan Yanni için inanılmaz bir deneyim oldu.

“Yanni: Live At El Morro, Puerto Rico”da Yanni ve orkestrasının nefes kesen performanslarıyla son stüdyo albümünden “Truth of Touch”, “Voyage” ve “Vertigo” gibi şarkıları yer alırken, ayrıca “Nightingale” şarkısının yeni bir versiyonu da bulunuyor. Yanni hayranları ayrıca uzun zamandır yeniden kaydedilmemiş olan “The End of August,” “The Rain Must Fall,” “Felitsa,” “Ode To Humanity”, “Niki Nana” ve “One Man's Dream.” gibi şarkıların da kayıtlarını bu albümde dinleyebilecekler.

40’ın üzerindeki altın plak ödülü ve 35 milyona yaklaşan albüm satışıyla tüm zamanların en çok satan new age sanatçısı ünvanına sahip ve Yanni’nin Sony Masterworks tarafından yayınlanan “Yanni: Live At El Morro, Puerto Rico” albümü Nisan ayında Radyo Voyage medya sponsorluğunda müzik marketlerde yerini alacak.

“Yanni: Live At El Morro, Puerto Rico” adlı albüm ve DVD prömiyeri 26 Mart'da dünya ile aynı anda ve Türkiye'de sadece Radyo Voyage'ın web sitesi radyovoyage.com da.