Kimi sosyal paylaşım ağında meslektaşına hakaret etti, kimi tehditler savurdu. İşte o ünlüler...
 
TAM PAVYON İSMİ
 
Demet Akalın-Ziynet Sali: Müzik dünyasının sivri dilli şarkıcısı Akalın, Twitterdaki atışmalara katılan ünlülerin başında geliyor. Hande Yener, Işın Karaca, Ece Erken, Mehmet Ali Ilıcak, Ajda Pekkan, Ziynet Sali ve en son olarak Cenk Eren'le Twitter'da kapışan Akalın, sanal alemde başlayan kavgalarını mahkeme koridorlarına taşıdı. Ağız dalaşında sınır tanımayan Akalın, kendisine laf çakan Ziynet Sali'nin gerçek isminin Arzu olduğunu öğrenince, "Utanma kızım adından. Tam pavyon ismi" demesi tepki topladı.
 
BELÇİKAYA KAÇIRDI 
 
Erol Köse-Hadise: Twitterda söylediği her sözle gündemi değiştiren ünlü prodüktör yerden yere vurduğu Hadise'yi Belçika'ya kaçırdı. Hadise'nin plaj görüntülerinin ardında obez demesiyle başlayan kavgada, Köse ifade vermek zorunda bile kaldı.
 
Lerzan Mutlu-Alişan: Mutlu söz verip programına çıkmayan Alişan'a Twitter'da adeta öfke kustu. Şarkıcı sayfasında, "Alişan sen büyük yalancısın. Bundan sonra seni herkes yalancılığınla tanıyacak yazık. Ben kadın halimle senden daha delikanlıyım" diye yazdı.
 
KIRO, HIYAR TARTIŞMASI
 
Helin Avşar-Levent Erim: Avşar, rodyocu Levent Erim'le hakeret dolu twitter kavgası yaşadı. Satın alacağı yeni arabası için "Araba değiştirmeye karar verdim.Yorumlarınızı bekliyorum ama göze batmasın, yanar manar. Porsche düşünüyorum" diye yazdı. Erim şu cevabı verdi: "Göze batmasın diyor. Ama Porsche düşünüyor. Kıroluk bedava." Bunun üzerine Avşar da Erim için 'Hıyar' yakıştırmasında bulundu.
 
KADIRGALI COŞTU
 
Seda Sayan-Aysun Kayacı: Sayan, bir dönem sabah programlarını eleştiren Aysun Kayacı'yı Twitter'dan topa tuttu. Şarkıcı şunları yazdı "Daha düne kadar 'İğrenç sabah programları' diyen Soytarı bugün göbekler atarak program yapıyor."
 
Ece Erken-Yeliz Şar: Bir dönem aralarından su sızmayan Ece Erken ile Yeliz Şar'ın arasına Davut Güloğlu girdi. Şar'ın eski sevgilisi Güloğlu Erken ile nişanlanınca olanlar oldu. Erken'in Twitter sayfasına, "İkili oynayanın sonu her zaman yalnız kalmaktır" diye yazdı. Şar, "Kimsenin arkadaşında, sevgilisinde gözümüz yok. Kimse umurumda değil" şeklinde cevap verdi.
 
Ece Gürsel-İsmail Tunçbilek: Çıkardığı albüm sırasında destek olan müzisyen sevgilisi İsmail Tunçbilek ile kavgası Twitter'a taşındı. Tunçbilek'in söylediği sözler herkeste büyük şaşkınlığa neden oldu.
 
İclal Aydın-Cüneyt Özdemir: Televizyoncu Özdemir ile köşe yazarı ve oyuncu İclal Aydın Twitter'da kavga etti. Özdemir'in 'kaypak ve korkak' olmakla suçladığı Aydın, 'Kaypaksam senin gibi olayım' yanıtını verdi. 
 
 
bugün