Köse, “Uzanlar döneminde yani 1998’deki Kral TV gecesinde Neşet Ertaş’ın ödülünü hatır gönül ilişkisinden Şehrazat’a verdik” dedi. Ünlü yapımcı Erol Köse, Haluk Bilginer’in Zuhal Olcay’ı dövdüğünü açıklamasından sonra şimdi de Kral TV ödülleriyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.
 
Köse, twitter’da Cem Uzan ve Hakan Uzan’ın patronluğu döneminde Kral TV ödüllerinde hatır gönül ilişkilerinin olduğunu yazdı. Köse twitter’da şunları yazdı:
 
ALARA UZAN’IN YAKINIYDI
 
“Şehrazat, Cem Uzan’ın ayrıldığı eşi Alara’nın mimar dayısının kankasıydı ve Kral TV’den ödül almak için çıldırdı. 1998 yılında 4. Kral TV ödüllerinde Yekta Okur Onur Ödülü Neşet Ertaş’a verilecekti. Ancak Şehrazat bu ödülü çok isteyince ona vermek zorunda kaldık.” Neşet Ertaş Erol Köse’nin bu açıklamalarından sonra “Bir şey söylemeye gerek yok. Öğrenmiş olduk.
 
Bugüne kadar ödül beklentisi içinde yaşayan bir insan olmadım. Ekilen emek hiçbir zaman sökülemez” dedi. Anadolu halk kültürünün en önemli isimlerinden, UNESCO’nun “Yaşayan İnsan Hazinesi’’, ilan ettiği Neşet Ertaş, geçtiğimiz aylardaDevlet Konservatuarı tarafından verilen fahri doktora ödülünü bile alırken “Hiçmektebe gitmemiş biri olarak bana doktora demeyin” diyerek teveccühde bulunmuştu.
 
Yeşim Salkım yalanlamadı
 
O yıllarda Hakan Uzan’la evli olan Yeşim Salkım ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Erol kendi kendine konuşsun. Esas Erol Bey bu işin içindeydi. Ben o dönemde şirkete gitmiyordum dolayısıyla olanlardan hiç haberim yok.” Salkım’ın Hakan Uzan’la evli olduğu için şarkılarının Kral TV’de bir numara olduğu iddia edilmişti. Pek çok şarkıcı bu duruma o günlerde isyan etmişti.