Sibel Can ağustos ayından itibaren sağlık sorunlarıyla uğraşabilir. Hülya Avşar, eylül-kasım gibi kazalar yaşabilir. Ebru Gündeş çok şanslı bir yıl geçirecek
İki yıl önce çıkardığı kitap ile satış rekorları kıran astrolog Su Karataş; Hülya Avşar, Sibel Can ve Ebru Gündeş'in yıldız haritalarını çıkarıp, ünlülerin gelecekleri hakkında ilginç bilgiler verdi.

SİBEL CAN:
Temmuzda yaşanacak 'Ay Tutulması'nın etkisi, evlilik alanında gerçekleşiyor. Sibel Can, yaz aylarında boşanabilir. Bu dönemde aynı zamanda 'Güneş Tutulması' ile kariyer yaşamında müthiş bir yenilik ve sıçrama yapabilir. Ağustos ayından itibaren sağlığıyla ilgili bir sorun çıkabilir. Bu da disiplinli ve perhizli bir yaşama başlamasına sebep olabilir. Can, etrafındaki gizli düşmanlarına dikkat etmeli, başkalarından zarar görebilme riskini gözardı etmemeli. Ağustos-Eylül döneminde yakınlarından birinin sağlık sorunları Can'ı yorabilir. Ocak 2010'dan itibaren hem moral hem de duygusal ilişkilerinde şanslı bir döneme giriyor.

EBRU GÜNDEŞ:
Temmuz ve ağustos aylarında tatil yapmak yerine yeni projeleriyle ilgilenecek. Eylül ayından itibaren müthiş bir enerjiyle çıkış yapacak. Daha talepkâr ve işkolik olmasının yanı sıra şanslı bir yaz ve sonbahar dönemi geçirecek. Eylül-Kasım arası kendisini dünyanın en mutlu insanı gibi hissedebileceği sevinçler yaşayacak. Bu dönemde evlenip, içsel huzuru bulabilir. Aralık ayına dek birikimlerini arttırmaya çalışacak. Yeni yıla müthiş bir değişimle, yenilenmiş bir Ebru olarak girecek. Ebru Gündeş 'Yılın En Şanslı Ünlüleri'nden olacak. Şubat 2010'dan itibaren kariyerinde beklenmedik bir değişim yaşayabilir.

HÜLYA AVŞAR:
Aşkta sorunları, aşabileceği şanslı bir dönem yaşıyor. Temmuz ayı boyunca ilişkisinde devamlılığı sağlamak her şeyden daha çok önemli olacak ve gereken fedakârlıkları gösterecek. Sabırlı ve sakin kalabilecek. 2009 yılının ikinci yarısında genel olarak olumlu açılardan etkilendi ve etkilenmeye devam edecek. Eylül-Kasım arasında risk almamaya özen göstermeli. Dikkatsizliği; kaza yapmasına neden olabilecek. Ekim-Nisan 2010 döneminde çok çalışmak, disiplinle projelere odaklanmak, projelerini uzun vadeli kılmaya çalışmak gibi nedenlerle sürmenaj olma riski taşıyacak.