Morhipo.com, TOÇEV çocuklarına katkı sağlamak için 3 ünlü ismi bir araya getiren özel bir satış kampanyası düzenledi. 11 Ekim Salı günü saat 8.00’de Engin Altan Düzyatan’ın arasında Londra’da düzenlenen Jameson Empire Ödül Töreni’nde giydiği ceketinin de yer aldığı çok özel ürünlerinin satışa çıkmasıyla başlayacak kampanya kapsamında, 13 Ekim’de Özge Ulusoy’un, 14 Ekim’de ise Kenan Doğulu’nun özel eşyaları satışa sunulacak. 
 
Siz de hemen Morhipo.com’a üye olarak hem Engin Altan Düzyatan, Özge Ulusoy ve Kenan Doğulu’nun birbirinden özel eşyalarına sahip olabilir hem de çocukların eğitimine katkıda bulunabilirsiniz. 
 
Bu kampanya ile Morhipo, okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek sağlamak olan TOÇEV’in çocuklarına katkı sağlamayı amaçlıyor.
 
İlk olarak 11 Ekim'de Engin Altan Düzyatan’ın Londra’da düzenlenen Jameson Empire Ödül Töreni’nde giydiği ve kendisi için özel bir değere sahip ceketinin de aralarında bulunduğu tişörtü, plaj pantolonu, gömleği, kravatı, çakmağı, gözlüğü ve Amerikan futbol topundan oluşan özel eşyaları satışa sunulacak. 
 
Bu kampanyanın ardından 13 Ekim Çarşamba saat 8.00’de Özge Ulusoy’un 3 çift ayakkabı, bere, gece elbisesi, şal, gömlek, jean ve ışıltılı bir bluzdan oluşan butiği açılacak. 
 
Son olarak 14 Ekim Cuma günü saat 800’de ise ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun şapka, kravat, papyon, ceket ve 2 adet özel dikim ceketinden oluşan butiği açılacak ve buradaki ürünler 17 Ekim Pazartesi gününe kadar satışta kalacak.