Şoförü ve yanında kız arkadaşı ile yaralanan Tan, kaldırıldığı hastanede tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Kaza bu sabah saat 07.00 sıralarında Eskişehir- Bilecik karayolunun 19"uncu kilometresindeki Çukurhisar Beldesi yakınlarında meydana geldi. Şarkıcı Tan'ı İstanbul"dan Eskişehir"e getiren şoförü Melih Yılmaz yolda 34 UD 6906 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince araç şarampole uçtu. Kazada otomobilde bulunan 27 yaşındaki Tan Taşçı, 17 yaşındaki Yasemin Leonat ve 32 yaşındaki sürücü Melih Yılmaz yaralandı.

Kazada yaralanan Tan Taşçı, Yasemin Leonat ve sürücü Melih Yılmaz 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Tan Taşçı"nın kazada kaşı yarıldığı, çenesinden ve kafasından hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Plastik Cerrahi uzmanı tarafından kaşı dikilen Tan Taşçı ile kazada hafif yaralanan Yasemin Leonat ve Melih Yılmaz acil serviste gerekli tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. Tan Taşçı ile yanındakilere 10"ar günlük rapor verildi.

Sanatçı Tan Taşçı, basın mensuplarının görüntü almasını istemedi. Şoförünün yanına gizlenerek hastane koridorunda yürüyen Tan Taşçı daha sonra hastanenin arka kapısında kendisini bekleyen bir otomobile binerek uzaklaştı. DHA