Acunn.com'un haberine göre, Hümeyra ile Berrak Tüzünataç Cihangir'de eğlenirken zabıtalarla tartışma yaşadı.

Dün akşam Hümeyra ile birlikte Cihangir'de bir cafede sohbet eden Berrak Tüzünataç, tutuk halleri ve keyifsiz tavırlarıyla dikkat çekti.

Hararetli bir sohbetin ortasında mekanın sandalye ve masalarının işgaliye sınırları dışında olduğunu ve bunun düzeltilmesini isteyen Beyoğlu Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri ise, Hümeyra'nın sert tepkisi ile karşılaştılar.

Hümeyra'nın ''İşinize bakın kardeşim. Burada herşey gayet normal. Rahatsız ediyorsunuz bizi'' şeklindeki sitemi üzerine görevli ekipler mütemadiyen herhangi bir tatsızlık olmaması içinmekanın önünden sessizce ayrıldılar.

Son günlerde Asmalımescit esnafı ile Beyoğlu Belediyesi arasında cereyan eden ''işgaliye'' husumeti, bu olayla beraber CiHangir'de de kendini hissettirmiş oldu.

Zabıta ekiplerinden bir kaç dakika sonra masadan ayrılan Hümeyra, sohbet ettikleri cafenin üst katında bulunan evine girmek istersen, binanın ana giriş kapısının azizliğine uğradı.
Bir türlü açılmak bilmeyen kapı ünlü sanatçıya zor anlar yaşattı.

Hümeyra'nın ardından yanındaki arkadaşıyla beraber mekandan ayrılan Berrak Tüzünataç ise kendisine yönelttiğimiz soruları ''Acelem var, lütfen daha sonra konuşalım.'' şeklinde geri çevirerek hızlı adımlarla Cihangir sokaklarında kayboldu.