Plajda yalnız geçirdiği bir günün fotoğraflarını Twitter’da paylaşan Klum, yedi yıl süren evliliğin ardından Ocak ayında ayrıldığı ünlü şarkıcı Seal’a da mesaj gönderir gibiydi. ABD’nin bağımsızlık gününü farklı bir şekilde kutlamayı seçen 39 yaşındaki süper model, “Herkesin 4 Temmuz’u mutlu olsun!.. Harika bir gün!” tweet’i geçti.

Vücudunu gözler önüne seren bir fotoğrafta ABD’nin bağımsızlık yıldönümünü kutlayan Klum, ardından kovboy şapkası ve güneş gözlüklü haliyle yakından çektiği bir fotoğrafını tweet’ledi.

“HAYO BANA GÖRE DEĞİL”
Klum, kısa bir süre önce Alman Bild am Sonntag gazetesine verdiği röportajda, “Bir daha evlenecek miyim, bu konuda kararsızım” dedi.

 

Alman süper model, “Evliliğin gerçekten çok keyfini çıkardım. Ben bir hayalciyim. Her yıl yaptığımız peri masalı evliliklerini ve aile partilerini severdim. Ancak maalesef, işler istediğimiz gibi gitmedi” ifadesini kullandı.

 

 

Victoria’s Secret’ın eski modellerinden Klum, şu an birisiyle olduğu iddialarını reddetti. Ancak Klum, bir süre önce “Almanya’nın Yeni Top Model’i” yarışmasında beraber yer aldığı sanat yönetmeni Thomas Hayo ile birlikte görülmüştü.

Klum, Hayo hakkında, “O hiçbir zaman benim erkek arkadaşım olmadı... Bence o harika biri, ama bana göre değil” dedi. Klum, Seal’dan ayrıldığından bu yana kariyeri ve dört çocuğuna odaklandığını belirterek, “Geleceğe bakıyorum, aileme odaklanıyorum ve mutlu olduğumu söyleyebilirim... Hayatta bir ayrılıktan daha kötü şeyler de var” dedi.