Çalkantılı hayatı ile sık sık gündeme gelen işadamı Halis Toprak'ın kızı Aynur Toprak, babasının kaybolduğunu belirterek, hem savcılığa suç duyurusunda bulundu, hem de karakola başvurdu.

Nisan ayında kardeşi Ahmet Toprak'ın, 'Hastaneye götüreceğim' diyerek babası Halis Toprak'ı yanından alıp götürdüğünü, o zamandan beri babasından haber alamadığını ve hayatından endişe ettiğini söyleyen Aynur Toprak, şikayetçi oldu. Savcılık yapılan şikayet üzerine soruşturma başlattı.


 

CANI TEHLİKEDE OLABİLİR

Halis Toprak'ın 10 çocuğundan biri olan Aynur Toprak, babasından haber alamadığı ve hayatından endişe ettiğini belirterek karakola da başvurdu.

Kardeşi Ahmet Toprak'ın babaları Halis Toprak'ı ambulans ile özel bir hastaneye götürdüğünü öne süren Aynur Toprak, babasının bir gün özel hastanede kaldığını ancak o günden beri kendisinden haber alamadığını iddia etti. Kardeşini aradığında ulaşamadığını ve telefonlarına cevap vermediklerini belirten Toprak, babasının hayatından endişe ettiğini vurguladı. Aynur Toprak, kardeşi Ahmet ile babasının yardımcıları E.Ü., S.K. ve Z.K.'den de şikayetçi oldu.

 

VESAYET DAVASI AÇILDI

Öte yandan İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi'ne avukatları aracılığıyla başvuran Aysel Duruk Toprak ve Aynur Toprak kardeşler, babalarının sağlık kontrolünden geçirilerek vesayet altına alınılması istedi.