Başkent'in ünlü Kardiologu Doç.Dr.Yalçın Sözütek'i, sinir krizi geçiren eşi Hülya Sözütek bıçakla yaraladı. Pazar günü öğle saatinde evde başlayan sözlü tartışma sonucunda eşi tarafından karnından bıçaklanan doktor, hastaneye yoğun bakıma alındı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre Ankara Oran Sitesi'nde bulunan evlerinde öğle saatlerinde brunc yapan Sözütek ailesi, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Bu arada mutfakta bulunan ekmek bıçağını alan Hülya Sözütek(50), eşine bir kez karnından bıçaklayarak evi terk etti.

Komşuların yardımıyla 112 Acil Servisi arayan 72 yaşındaki doktor Sözütek, Özel Güven Hastenesi'nde tedavi altına alındı. Bir süre sonra yoğun bakıma alındı. Sakinleştikten sonra olay yerine dönen Hülya Sözütek ise polis tarafından gözaltına alındı. Ancak yaşlı kadın sinir ve stresten gözaltındayken şekeri yükselerek krize girdi.

Polis tarafından tedavi için hastaneye kaldırılan eşini bıçaklayan kadının, tedavisinin tamamlanmasının ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi

ANKA