Fırtına dizisindeki başlayan aşklarını gerçekğe dönüştüren ve 6 yıldır evli olan çift Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu'na nazar değdi. Ünlüler arasında evlilikleriyle örnek gösterilen çift, kamuoyuna boşandıklarını açıkladı.


Fırtına dizisindeki başlayan aşklarını gerçekğe dönüştüren ve 6 yıldır evli olan çift Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu'na nazar değdi. Ünlüler arasında evlilikleriyle örnek gösterilen çift, kamuoyuna boşandıklarını açıkladı. Peki ünlü çift neden boşandı?
 
Ünlü çiftin basın açıklaması şu şekilde oldu:
 
“Değerli basın mensupları,
 
Ortak aldığımız karar doğrultusunda evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu hassas dönemde özel hayatımızın mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederiz.”
 
İstinye’deki Monteverde’de evlenen çift, birçok ünlü gibi aynı filmin setinde tanışarak evlenme kararı almıştı. 30 Haziran 2014 tarihinde boşanan çift, 20 Haziran 2008 tarihinde dünya evine girmişti.
 
Oynadığı dizilerle Arap dünyasındaki şöhreti gün geçtikçe artan Murat Yıldırım’ın hakkında bir süredir çapkınlık dedikoduları çıkıyordu. 
 
Oyuncunun 2 ay önce evden ayrılması da ilişkiyi zora soktu. Boşanma kararı alan Burçin Terzioğlu yakın arkadaşı Sinem Kobal ile İspanya tatiline çıktı. 
 
Dönüşte ise eşi Murat Yıldım’a boşanma istediğini söyledi.