Ayrı yaşayan balet Natık Veral ile balerin Yeşim Argun'un üniversite öğrencisi kızları aşırı dozda uyuşturucu kurbanı mı oldu?

Edinilen bilgiye göre olay saat 02.00 sıralarında Fikirtepe Eğitim Mahallesi'de meydana geldi. 

ddiaya göre Muratpaşa Caddesi Numara 35/4'de oturan arkadaşlarına misafirliğe giden Begüm Veral, girdiği tuvaletten uzun süre çıkmayınca arkadaşları kapıyı çaldı. İçerden ses gelmeyince kapıyı kırarak içeri giren arkadaşları Begüm Veral'i baygın buldu. İddiaya göre üniversite öğrencisi Veral'i koluna aşırı dozda uyuşturu madde enjekte etmiş halde bulan arkadaşları 112 Sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Fakat ambulansın gecikmesi üzerine arkadaşları Veral'i taksi ile hastaneye götürmek istedi. Bu arada eve ulaşan sağlık ekipleri nabzı atmayan Veral'a kalp masajı yaptı. Daha sonra Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Veral, tüm çabalara rağmen yaşama döndürülemedi.

Evde araştırma yapan polis ekiplerinin, bir enjektör ile Begüm Veral"ın çantasından bir miktar eroin bulduğu öğrenildi. Evde bulunan biri kız 4 kişiyi ifadeleri için gözaltına alarak Hasanpaşa Polis Merkezi'ne götürdü. Arkadaşlarının ifadelerinde, Begüm Veral'in uyuşturucu kullandığını bilmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Polis, Begüm Veral'ın babasına Balet Natık Veral'e telefonla ulaşarak polis merkezine gelmesini istedi. Merkeze gelen baba Veral ifadesinde, eşi Yeşim Argun'dan ayrıldığını ve kızının eşinin annesiyle birlikte yaşadığını söyledi. Baba ayrıca kızının okuldan boş kalan zamanlarında bir turizm firmasında çalıştığını da söyledi. / milliyet