Önder Ekren, listesinde bulunan arkadaşlarına NYSA Otel"de kaynaşma yemeği verdi. Toplantıya Tepecik Belediye Başkanı Tuncay Olgun da misafir olarak katıldı.
305 üyesi bulunan Aydın Kamyonetçiler ve Triportörcüler Odası"na seçilmesi halinde odayı daha güçlü hale getireceğini belirten Ekren, üyelerin sıkıntılarını ortadan kaldıracak projeleri bulunduğunu belirtti.

2006-2010 yılları arası Kamyoncular Odası"nda başkan vekilliği görevinde bulunan Önder Ekren yaptığı konuşmada, “İlk olarak Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu"nda gerekli destekleri alarak odamıza kendi öz malı olan hizmet binasını kazandırmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

“Daha Güçlü Yönetim” sloganı adı altında nakliyeci camiasında değişim süreci başlatacağına belirten Ekren, nakliyeci esnafının araçlarının “P” plakasına dahil olması için çalışacağını sözlerine ekledi.

Aydın Kamyonetçiler ve Triportörcüler Odası"nda 07 Şubat 2010 Pazar günü yapılacak olan olağan genel kurul öncesi adaylığını açıklayan ve aynı zamanda odanın ilk üniversite mezunu başkan adayı olma ünvanını alde eden Erken, evli 2 çocuk babası ve Tepecik Beldesinde ikamet ediyor./iha