Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun resmi desteği, Lomacorp, Dijital Sporlar ve Futbolist'in birlikteliği ile hayata geçen Üniversite Espor Ligi projesi üniversiteli oyunseverleri FIFA 19 oyununda rekabete odaklıyor. Pek çok heyecanlı karşılaşmaya sahne olan eleme maçlarında başarılı olan 8 takım, finalde kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor.

Final Maçları 3 Mayıs'ta

Elemeleri 10-11-12 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşen FIFA 19 Şampiyonası'nın final ayağına katılacak 8 takımı belli oldu. Çekişmeli geçen maçların ardından Maltepe Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi büyük finalde yer almayı garantileyen takımlar oldu.

Turnuvanın büyük finali ise 3 Mayıs 2019'da Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirilecek.

En Sevilen Oyunlardan Biri

Dünya'nın en çok oynanan futbol oyunlarından biri olan FIFA 19 üzerinde gerçekleştirilen maçlar gerçek hayatta yaşanan futbol deneyiminin benzerini oyunculara ve izleyicilere sunuyor. Ülkemizde de oldukça sevilen oyunun her yaştan pek çok oyuncusu bulunuyor.

Turnuva kapsamında oyuncular, Kick-Off modunda tamamen yeteneğe dayalı bir ortamda birbirleri ile mücadele edecekler. FIFA 19 için dünya çapında birçok ülkede resmi turnuvalar düzenlenirken, dünyanın her yerinden pek çok oyuncu uluslararası müsabakalarda takımlarını ve ülkelerini temsil ediyor.

Üniversite Espor Ligi ve FIFA 19 Şampiyonası hakkındaki en yeni haberleri almak için şampiyonanın https://uniesporligi.com adresindeki resmi internet sitesini takip etmeyi unutmayın.