TBMM Başkanı Köksal Toptan, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın sağlık durumuyla ilgili ''Sayın bakanı çok iyi gördüm. Her zamanki gibi yine formda, şakalar yapıyor'' dedi.

Toptan, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Maliye Bakanı Unakıtan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretin ardından, gazetecilerin Unakıtan'ın sağlık durumuna ilişkin sorularını yanıtlayan Toptan, Unakıtan'ı ''çok iyi gördüğünü'' belirterek, ''Daha da önemlisi çok emin ellerde. Hocalarımız çok iyi. Hacettepe Üniversitesinin imkanları çok iyi'' dedi.

TBMM Başkanı Toptan, ziyaret sırasında Bakan Unakıtan'ın ailesinden birisini görüp görmediği sorusuna, ''Şu anda benim gördüğüm hiç kimse yoktu'' yanıtını verdi.

Köksal Toptan, Unakıtan'ın ameliyat olup olmayacağı yönündeki soru üzerine de ''Yok hayır, o bizim işimiz değil. Hocalarımızla Sayın Bakan ve ailesi konuşuyorlar. Doğrusu ne ise ona karar verecekler. Endişe edecek hiçbir şey yok'' diye konuştu.Maliye Bakanı Unakıtan'ı, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da ziyaret etti.


SABAH