Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-0 yenen Trabzonspor'un gollerini atan Umut Bulut, girdikleri gol pozisyonlarını değerlendirerek galip gelmeyi bildiklerini söyledi.

Umut, maçın ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın da kendilerinin de çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Zengin pozisyonlar yoktu ama çok mücadeleci bir maçtı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik ve galip gelmeyi bildik'' dedi.

Her maçı tek tek düşünerek sahaya çıktıklarını ifade eden Umut, ''Liderliğe yükselmek mutluluk verici ama ayağımız yere basıyor. Önümüzde zorlu Bursaspor maçı var. Bir-iki gün galibiyetin zevkini çıkarıp Bursaspor maçına konsantre olacağız. İnşallah o maçtan da galibiyetle ayrılarız'' diye konuştu.

Hedefleri olan bir oyuncu olduğunu kaydeden Umut, ''Bundan sonra da hedeflerim var. Hedeflerim, beni ayakta tuttu. Zor günleri atlatmamı hedeflerine borçluyum'' ifadelerini kullandı.

Kaleci Onur ise Galatasaray ile zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, ''Ama biz inanmıştık. Basında Galatasaray'ın eksik olduğu ve kötü oynadığı denilse de sonuçta rakibimiz Galatasaray'dı. İyi mücadele ederek kazandık. Liderliğin keyfini çıkarıp önümüzdeki Bursaspor maçına bakacağız'' dedi.

-GALATASARAYLI FUTBOLCULAR-

Galatasaraylı Barış Özbek ise Trabzonspor'a kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, ''Tabii ki buraya 3 puan için gelmiştik. İlk yarıya iyi başlayamadık. İkinci yarı her iki takımın da pozisyonu vardı. Bunları Trabzonspor değerlendirdi. 1-0'dan sonra Pino'ya bir top çıkardım, onu atsa maç pozitif olacaktı. Moral gelecekti. Liderin 10 puan arkasında kaldık. Çok çalışmamız lazım'' dedi.

Takım olarak kenetlenmeleri gerektiğini belirten Barış Özbek, ''Şampiyon olduğumuz dönemde ağabey-kardeş ilişkisi mükemmeldi. Takım kendini arıyor, halen daha bulamadı. Takım oyuncuları değişiyor, hoca değişti. Belki biraz zaman lazım bize'' diye konuştu.

Kaleci Ufuk ise Trabzonspor maçının puan farkını kapatmak için önemli bir fırsat olduğunu dile getirerek, ''Antalyaspor maçından da galibiyetle ayrılmıştık. Buradan da galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Hepimiz bir şeyleri düzeltmemiz gerekiyor. Toparlanmamız lazım. Aradaki puan farkı fazlalaştı. Seri galibiyetler alıp ne yazık ki bundan sonra rakiplerin puan kaybını bekleyeceğiz'' dedi.

A.A.