"Bir elbise giydi hayatı değişti" desek yeridir. Ebru Şancı Altın Kelebek töreninde bir dekolte giydi, daha önce adını hiç duymayanlar bile onu tanıdı.

Gecede tüm dikkatleri üzerine çeken Şancı aslında dünyada yaygın olan 'kırmızı halı modası'nın yakın takipçisi olduğunu gösterdi bu seçimiyle. İşte 2012 yılında ünlüler dünyasının dekolte modası.

Önceki akşam yapılan 39. Altın Kelebek ödül töreninin kırmızı halısına Ebru Şancı'nın kıyafeti damgasını vurdu.

Şancı daha ödül törenine saatler kala Twitter'daki sayfasında paylaştı elbisesinin fotoğrafını. Altına da "Altın Kelebek kıyafetim" notunu düştü.

Bir kaç saat sonra da üzerinde elbisesiyle çektirdiği fotoğrafı ekledi.

Daha kırmızı halıya adım atmadan gecenin en çok konuşulan ismi olud Ebru Şancı. Tören öncesi kırmızı halı geçişinde de bütün dikkatleri üzerine topladı.

Şanc'nın cüretkar dekoltesi Hollywood'daki meslektaşlarının giydiklerine benziyordu. Bazıları tarafından çok beğenildi ama bazıları da acımasızca eleştirdi bu dekolteyi.

Şancı ise tüm bu eleştirilere sosyal paylaşım sitesine yazdığı "Yurt dışında birisi giyince "woooww" deriz. Türkiye'de biri standartların üstünde bir şey giyince laf söyleriz. Hiç umurumda değil, yine giyeceğim" notuyla karşılık verdi.

Ebru Şancı'nın elbisesi aslında bu yıl bir çok ünlünün üzerinde görülen bir tasarımdı...

Derin bacak dekolteli giysiyi ilk kez Lady Gaga giymişti. Bir ödül törenine bu elbiseyle katılan Lady Gaga, belki de bacağındaki dövmeyi göstermek için bu kadar derin bir dekolte tercih etmişi.

Lady Gaga'nın ardından cüretkar bacak dekoltesi, Kostüm Enstitüsü'nün gala gecesinde manken Anja Rubik'in üstünde görülmüştü. Rubik o gecede kendisinden kat kat ünlü insanları bu elbisesiyle gölgere bırakmıştı.

Bu yıl dünyanın dört bir yanındaki kırmızı halı geçişlerine damga vuran derin bacak dekoltesi geçen hafta sonu da Malin Akerman'ın üzerindeydi.

Akerman rol aldığı Rock of Ages adlı filmin galasında Ebru Şancı'nın Altın Kelebek gecesinde giydiğini andıran bir elbise tercih etmişti. Aslında Akerman ve tüm diğer ünlülerin bu yıl kırmızı halıda bu şekilde giyinmesinin sebebi ünlü bir yıldız..