AYDINPOST HABER SERVİSİ - Yaklaşık 3 yıldır atıl vaziyette bulunan Süleyman Saltoğlu Stadı geçen hafta Efeler Belediyesi ekiplerince boyandı. Efeler Belediyesi ekipleri tribün duvarlarını boyarken başka hiçbir tadilat ve tamirat işleri yapmaması Umurlu Mahalle halkının tepkisine yol açtı.

Stadın çevresinde yer alan boş içki şişeleri, çöpler, sentetik çimlerden çıkan otlar ve bozuk spor aletleri Süleyman Saltoğlu Stadının içler acısı halini özetler nitelikteydi. Spor yapmak için Süleyman Saltoğlu Stadı’nı tercih eden Umurlu Mahallesi sakinleri bozuk aletlerle ve boş içki şişelerinin bulunduğu ortamda spor yapmaktan oldukça şikayetçi.

Süleyman Saltoğlu Stadı aynı zaman da Kurban Bayramı haftasında kurbanlıkların sergilenip satışa sunulduğu alan olarak da kullanılması stadın ne kadar kötü durumda olduğunu gösterir nitelikte.

Spor yapmak için Süleyman Saltoğlu Stadı’nı kullanan bir vatandaş, “Umurlu önceden belediyeydi şimdi köy oldu. Spor yapmak için kullandığımız stad tinercilerin yuvası haline geldi. Rahat rahat spor yapamıyoruz. Her yer boş kırık içki şişeleriyle ve çöplerle dolu. Spor aletlerini kullanıyorduk onlarda bozuldu. Zemini sentetik çim yaptılar bakımsızlıktan yabani otlar bitmeye başladı. Geçen hafta Efeler Belediyesi ekipleri stada tadilat için gelince sevindik. Fakat sadece tribün duvarlarını boyayıp gittiler. O boyanın kime ne faydası var? Stadı temizleyip, tamir etseler olmaz mıydı? Kurban bayramı yaklaşıyor şimdi burası hayvan pislikleriyle dolacak. Geçen senelerde kum getirdiler stad çevresine dökmek için kum aylarca durdu sonra götürdüler başka yerlerde kullandılar. Aslında Süleyman Saltoğlu Stadı kendi haline terk edilmedi. Aslında kendi haline terk edilen Umurlu halkı oldu” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

img_1786.jpg

img_1777.jpgimg_1778.jpg

img_1784-001.jpgimg_1789.jpg