Rıfat bey Konağı İşletmecisi Cevdet Başkoru önderliğinde başlayan organizasyon Yahya Kemal İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Rıfat bey Konağı çalışanları ve müşterilerinin katkıları ile oluşturuldu. Aydın Ticaret Odası da başlatılan bu kampanyaya 100 adet çocuk montu ile katıldı.
Afganistan’dan gelme Kırkız Türklerinin yaşadığı Ulupamir Köyü’ne yardımların yeterince ulaşmadığını söyleyen Rıfat Bey Konağı işletmecisi Cevdet Başkoru, “Öncelikle çalışanlarımız ve müşterilerimizle başlattığımız kampanyamıza Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri de dahil oldular. Daha sonra AYTO’da 100 adet çocuk montu ile kampanyamıza destek verdi. 24 Kasım 2011 Perşembe günü yardımları kargo aracılığı ile göndereceğiz. Kampanyamıza destek vermek isteyenler bize ulaşabilirler. Kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Montları teslim eden AYTO Genel Sekreteri Alaattin Arslan da, “Van depreminden sonra Aydın Belediyesi öncülüğünde gönderilen yardım tırı ile Aydın Ticaret Odası olarak 100 adet battaniye göndermiştik. Van’ın Erciş ilçesi Ulupamir Köyüne yeterli destek ulaşamadığı bilgisini aldık. Yönetim Kurulumuz 5-15 yaş grubu çocuklarımız için de 100 adet çocuk montu gönderilmesine karar verdi” diye konuştu.