Hıncal Uluç, Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu"nu deyim yerindeyse yerin dibine soktu. Uluç bazen ölçüyü de kaçırdı ve bakın neler söyledi:
Ferhat Esnek'in haberi

Hıncal Uluç, Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu"nu deyim yerindeyse yerin dibine soktu. Çok ağır sözlere maruz kalan Emre, bakalım ne cevap verecek..

NTV"nin spor programı 90 Dakika"da Milli Takım enine boyuna tartışıldı. Ermenistan maçı yorumları yapılırken sözü Hıncal Uluç aldı ve sözü Emre Belözoğlu"na getirdi.

Emre"ye çok sert eleştirilerde bulunan Uluç bazen ölçüyü de kaçırdı ve bakın neler dedi:haber7

"Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80"ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre"den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız'

Bu sözlerin ardından programın diğer yorumcusu Haşmet Babaoğlu da Emre"nin Milli Takım"da kaptanlık yapmasını kendisinin de doğru bulmadığını söyledi.

HABER 7