Bozdoğan Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen iftar yemeğine MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak, Ertuğrul Kumcuoğlu, MHP'li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, Bozdoğan MHP İlçe Başkanı Çağrı Sarıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çevre ilçelerden gelen ülkü ocağı başkanları ve MHP ilçe başkanları, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Güler, Galip Özel ve diğer İlçelerden gelen il genel meclis üyeleri, Bozdoğan CHP İlçe Başkanı Hikmet Saatçi, CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmail
Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yazıkent Teşkilatı ve MHP Meclis üyeleri ile bin kişinin üzerinde vatandaş katıldı.
Yemeğin ardından bir konuşma yapan Bozdoğan Ülkü Ocağı Başkanı Engin Topçu; "On bir ayın sultanı mübarek ramazan ayı hoşgörünün ve muhabbetin arttığı, paylaşımın çoğaldığı, geleneklerimizin gün ve gün en güzel şekilde yaşandığı bir aydır" dedi.
Gönüllerin birleştiği, yoksullaşan gelenek duygularının tamir edildiği bu ayda kardeşlik bağlarımızı güçlendirmemiz gerektiğini anlatan Topçu, şöyle konuştu: "Birliğimizin ve beraberliğimizin bağları sıkı dokunmalı. Bu birlikteliğin karşısında hiç bir güç, hiç bir kötü düşünce emeline ulaşamaz. İşte bu gün burada göstermiş olduğumuz birliktelik tablosu kardeşlik bağlarımızın ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Bu gün buradaki heyecanlı gönüllerin coşkulu birlikteliği Türk milleti olmanın özelliğinin
güzelliğini yansıtmaktadır. Buradaki bu gönül birliği samimi ve tebessümlü bir yüz ifadesiyle dosta güven vermekte, düşmana ise çatık bir kaş olarak karşı durmaktadır."
Birlik ve bütünlüğümüzü geçmişten atalarımızdan emanet aldığımızı anlatan Topçu, şunları söyledi: "Bizim atalarımız ayağında çarıklarla çatışmış vatanı müdafa etmiştir ve çarıklı ayaklarla süpürge tohumları içerek vatan toprağına can vermişlerdir. İşte biz böyle bir ecdadın torunları böyle cevherin damarlarıyız. Bu önemli varlığımıza sahip çıkmalıyız, gelecek nesile geleneklerimizi bozmadan daha güzel bir şekilde emanet etmeliyiz. Çünkü bu vatan hepimizin."
Birliğin olduğu yerde dirlik dirliğin olduğu yerde kardeşlik olduğunu anlatan Topçu, sözlerini şöyle tamamladı: "Yüce Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. İmandan, ahlaktan yoksun bırakacak meşguliyetlerden bizleri uzak tutsun ve nihayet her kesimi ile inanç bütünlüğü ile milletimizin bekası ebed müddet devam etsin. Yaptığımız hayrımızda yanımızda olan herkesten Allah razı olsun. Sizlerin huzurunda çalışma arkadaşlarıma gönül dolusu tebriklerimi sunuyor, yüce Allah'tan devamını niyaz ediyorum.
Bozdoğan Ülkü Ocağı olarak düzenlediğimiz hayrımızın ebed müddet hayırlara vesile olmasını canı gönülden diliyorum ve son olarak diyoruz ki: Ayrılmadan ayrışmadan. Halayıyla, horonuyla, zeybeğiyle dadaşıyla, bin yılda karılan harcıyla, nifaklara karışmadan, tek bir devlet ve tek bir vatan olarak sonsuza kadar varol Türkiye"