Bozdoğan Ülkü Ocağı Mensupları hafta sonunda Köy, Belde ve ilçe ziyaretlerinde bulundu. Bozdoğan ve İsabeylili üniversiteliler ise tanışma toplantısı yaparak arkadaşlık bağlarını güçlendirdi.
Bozdoğan Ülkü Ocağı Başkanı Engin Tulumbacı ve Ocak mensupları öncelikle Bozdoğan"a bağlı Alamut köyü sakinlerini ziyaret etti. Alamut köyü sakinleri ile uzun süre sohbet eden Bozdoğan Ülkü Ocağı Başkanı Engin Tulumbacı, birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının yoksullaştırılmaya yüz tuttuğu günümüzde belirterek “Bizler paylaşmanın güzelliğini birlik olmanın güzelliğini bu gün bir kez daha Alamut köyümüzde yaşamış olduk” dedi.
Ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden Alamut Köyü sakinlerinden Mehmet Ali Evci ve Eray Kaya, Başkan Engin Tulumbacı ve ziyarete gelen üniversite teşkilatına teşekkür ettiler.
Alamut köyü ziyareti sonrası İsabeyli Ülkü Ocağı mensuplarını ziyaret eden Bozdoğanlı ülkücüler daha sonra ise Nazilli Ülkü Ocağı"na ziyarette bulundular.
Ziyaretler sırasında yeni oluşumunu tamamlayan Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu teşkilatı ile İsabeyli yerleşkesi tanışma toplantısı da yaptı. Oluşumunu yeni tamamlayan ve yeni katılımların sürekli arttığı Bozdoğan Ülkü Ocakları teşkilatında ziyaretler sırasında sürekli olarak birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemi vurgulandı.