Didim Ülkü Ocakları Başkanlığı"na Mehmet Akar getirildi. Akar"ın görevine başlaması sebebiyle bir basın toplantısı düzenlenirken toplantıda konuşan yeni başkan Akar “Aldığımız bu sancağı mümkün mertebede yükseltmeye çalışacağız.”dedi.
Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı"nda Fatih Ürgüp"den boşalan başkanlık koltuğuna Mehmet Akar atandı. Akar"ın göreve başlaması sebebiyle Ocak binasında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas ve Ocak üyesi gençler katıldı. MHP İlçe Başkanı Can Atas toplantıda yaptığı konuşmasında, “Mehmet Akar arkadaşımızın Didim Ülkü Ocakları Başkanlığına ataması yapıldı. Görevine başladı. Yönetimini oluşturuyor. Adı üstünde Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı; bizim temennimiz ülkemize yararlı gençleri yetiştirecek faaliyetlerini sürdürmeleridir.”dedi
Didim Ülkü Ocakları başkanı Mehmet Akar ise şunları söyledi; “Bizimkisi bir sancak yarışı, Sancağı taşıma görevi bize verildi. Allah bu sancağı düşmeyi nasip eylemesin. Mümkün mertebede bu sancağı yükselterek, bizden sonra gelecekleri teslim etmek için çalışacağız.” Ziyaretin sonunda MHP İlçe Başkanı Can Atas, yeni ocak başkanına çalışmalarında başarılar diledi.