Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı tarafından Aydın ESKO Düğün Salonu"nda iftar yemeğinde düzenledi. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği birlik ve beraberlik, yörük Ali Efeyi anma iftar yemeği dualarla başladı.
Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen davete Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP Kadınlar Kolları Başkanı Lale Budaklı, Türk Ocakları Başkanı Eyüp Doyuran, Sultanhisar Belediye Başkanı Fazıl Törün, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, MHP ve Ülkü Ocakları ilçe başkanları, belde başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Yemekte konuşan Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, “İçinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayının tüm Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan ayının tüm yurdumuzda ve memleketimizde birliği beraberliği yardımlaşmayı güçlendirdiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İftar sofralarında edeceğiniz dualarda vatanımıza da yer ayırdığınızı biliyor ve bu dualar sayesinde vatanımız üzerinde ki kara bulutların dağılacağını umut ediyorum. Türk milleti tarih zaman zaman zor durumlara düşmüştür. bu zor durumlardan önderlerine bağlı kalarak, kahramanlar çıkararak çıkmasını bilmiştir. Bunlar Kürşat, Mustafa Kemal, Yörük Ali, Alparslan Türkeş olmuş milletimize ışık tutmuşlardır. Türk milleti bu önderler etrafında yeniden dirilmiştir” dedi.