Nazilli Ülkü Ocağı, sosyal faaliyetler biriminin düzenliği etkinlikle baharın müjdecisi olan nevruz bayramı kutlaması yapıldı.
Nazilli ülkü ocağı binasında adeta festival havasında geçen programa ülkü ocağı mensubu gençler katıldı. Hazırlamış oldukları ikramları birbiri ile paylaşan gençler her şey paylaşıldıkça güzeldir diyerek neşeli zaman geçirdiler. Ülkücü hareketin içinden yetişen gençlerden bazıları saz ve ney sunumları ile etkinliğe ayrı bir güzellik kattı. Birbirinden güzel türküleri hep birlikte söylediler.
Kutlamaya katılan Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat yaptığı açıklamasında; “Böyle birbirine sımsıkı kenetlenmiş kardeşlerin sevinçli ifadelerini görmek beni çok mutlu etti. Cenab-ı Allah bu birliğimizi daim etsin, birliğimizi görüp nifak tohumu atmaya yeltenenlere aman vermesin. Bu akşamki birlikteliğimize vesile olan nevruz bayramı kutlu olsun. Baharın gelişi gibi, yeni güne başladığımız her an, bu neşe tadında olsun. Birliğe, kardeşliğe ve neşeye simge olan bu günün tekrarlarını Cenabı Allah tan niyaz ederim. En eski bayramlarımızdan olan nevruz bayramınızı tekrar tebrik ediyor, bin yıldır kardeş yaşayan yüce Türk milletinin ilelebet bir olması temennilerimle” dedi.