Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker geleneksel hale getirdikleri iftarda sivil toplum kuruluşları başkanlarını bir araya getirdi.

Kuruluşların başkan ve yöneticileri kendi aralarında yaptıkları hayır calışmaların müzakere ederken holding adına vakıf yetkililerine hitap eden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısını Ali Ülker geleneksel hale getirdikleri bu iftar programının kurucuları Sabri Ülker'in öğretileri ve ilkeleri doğrultusunda kuruluşundan bu yana olduğu gibi bundan sonrada milletin memleketin menfaatine çalışan kurum ve kuruluşların her zaman yanında olmayı holding olarak sürdüreceklerini söyledi.

İftara kimler katıldı?

Murat Ülker'in ananevi hale getirdiği sivil toplum kuruluşları başkanlarına verdiği iftara Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Ali Ülker, İlim Yayma Vakfı Başkanı Yücel Çelikbilek, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Yusuf Tülin, Kızılay Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Deniz Fener Başkanı Av. Mehmet Cengiz, Tügva Genel Başkanı Enes Emiroğlu, Önder Başkan Vekili Ahmet Kaan, Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Albayrak, MÜSİAD eski genel başkanlarından Prof. Dr. Ömer Bolat, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla başta olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluşun başkan ve yöneticileri katıldı.

İftar her yıl tekrar edilecek

Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'de katılımcıların katılımlarından ötürü teşekkürlerini ifade ederek sivil toplum kuruluşların muhtaç sahiplerinin eğitim yardımına ihtiyaç duyan öğrencilerin çok büyük yardımları olduğunu ve bu çalışmaların milletimiz için çok büyük değeri olduğunu belirtti.

Ülker bu programı her yıl sürdürmek niyetini tekrarladı.

İftara katılan sivil toplum kuruluşları da Ülker camiasının her zaman yanlarında olduğunu toplum yararına projelerde desteklerinden dolayı bu yakın ilişkinin millet yararına çok hayırlı neticelerini aldıklarını ifade etti.

Kaynak: www.gaste24.com