Sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı "Survıvor" isimli yarışma programına katılmak üzere yolan çıkan iki ünlü yıldızın samimi tavırları ve birbirine yaptıkları şakalar dikkat çekerken, yolculuk öncesinde de basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Ünlü Şarkıcı Nihat Doğan, çok enteresan bir çizgi yakaladıklarını belirterek, "Daha programın tanıtımı dönmedi. Programın tanıtımı ile ilgili herhangi bir reklam dönmüş değil. Buna rağmen, tüm Türkiye programdan haberdar. Yapmış olduğumuz bir iki tane röportaj var onun haricinde, programı tanıtıcı hiç bir şey yok. Olmamasına rağmen ne hikmetse Tüm Türkiye programı biliyor" dedi.

İzleyicilerin büyük bir merak ile programı beklediklerini ifade eden Doğan, "İnanın öylesine mailler alıyoruz ki, öylesine telefonlar geliyor ki, öylesine şeyler duyuyoruz ki, günler öncesinde yatmadan Allah'a bizim için dua edenler var. Allah'ım sen Nihat'ı bize sağ salim geri gönder şeklinde dua ediyorlar. Nihat'ımız orada başarılı olsun. Kazasız belasız bir program geçirsin diye dua ediyorlar. Bu bizi çok mutlu etti. Bu takımın ve bizim gücümüzdür" diye konuştu.

Nihat Doğan konuşmasının devamında ise, reytingi bol, malzemesi bol, enerjisi bol bir programın izleyicileri beklediğini ifade ederek, "İyi olur, güzel zaman geçiririz. Ülke insanı da seçimlerden dolayı sıkıntılı bir dönem geçiriyor. İzleyicilerimiz o sıkıntılı dönemlerini inşallah programı izleyerek atlatacaktır" şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı, konuşmasının ardından da 'Ülkemi sizlere emanet ediyorum' dedi.