Akşehir'de bir konser veren ünlü sanatçı Gökhan Özen'in konserine hayranları yoğun ilgi gösterdi. Gökhan Özen sahneye çıktığında sanatçıya ulaşmak isteyen küçük bir kız hayranı sanatçıya ulaşması sahne görevlilerince engellenince adeta çıldırdı.

Akşehir Uluslararası Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir'de konser veren ünlü sanatçı Gökhan Özen hayranlarından yoğun ilgi gördü. Sahneye çıktığı andan itibaren özellikle genç kız hayranlarından yoğun ilgi ve tezahürat gören Özen'e ulaşmak isteyen hayranları sahne görevlileri ve özel korumalarca engellendi.

Konser başında sanatçıya ulaşmak isteyen bir kız hayranı ise bu emeli gerçekleşmeyince adeta çılgına döndü. Sahne kenarına kadar gelen 13-14 yaşlarındaki kız, sahne görevlisince son anda durduruldu. Engellenek kız ve görevli arasında bir süre itiş-kakış yayşanırken görevli genç kızı seyircilerin arasına doğru götürdü. Bu sırada iyice sinirlenen genç kız kendisini engelleyen görevliye bağırıp, çağırmaya ve yumruk ve tekme atmaya başladı. Güçlükle sakinleştirilen genç kız gözyaşalrı arasında konseri izlemeye devam etti.

Konserin sonlarına doğru bir fırsatını bulan genç bir kız ise Gökhan Özen'e sarılarak sanatçıyı öpücük yağmuruna tuttu. Korumalarca sahneden indirilmek istenen kız için mani olan sanatçı Gökhan Özen, onun öpücük yağmuruna ?Çılgın, Çılgın' diyerek cevap verdi. Genç kız daha sonra korumalarca sahneden indirildi. Konser sonunda sanatçı koruma ordusu eşliğinde hemen kaldığı otele götürülürken, sanatçının gittiğine inanmayan hayranları uzun süre konser salonu önünde onun çıkmasını boş yere bekledi.