AYDINPOST ÖZEL - Aydınpost Haber Merkezi'nin Aydın Belediyesi'nde gündeme gelen AYBa iddialarıyla ilgili olarak Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski şoförü Akın Güdücü'nün talimatıyla ödeme yaptığı iddia edilen Mali İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı, bugün yazılı açıklama yaparak iddialara cevap verdi.

Kendisine Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan başka kimsenin talimat vermeye cesaret edemeyeceğini açıklamasında vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı'nın açıklamasını Aydınpost hiçbir değişiklik yapmadan aynen yayınlıyoruz.
Başkan Yardımcısı Uğur Alkanlı yazılı açıklamasında, "Akın Güdücü, Beldes çalışanı olarak, belediyemizle hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır. Akın Güdücü'nün mali işler birimiyle olmadığı gibi belediyenin hiçbir birimiyle ilişkiye girmesi mümkün değildir. Böyle bir haberde ismimin geçmesi beni üzdüğü gibi, Aydınpost tarafından ilkeli habercilik gereği bilgime başvurulmamış olmadı nedeniyle üzüntüm bir kat daha artmıştır. Akın Güdücü'den talimat almayacağımı, böyle bir talimatın sözkonusu bile olmayacağını en iyi Aydınpost'un değerli Editörü Sayın Erman Çetin bilir. Uğur Alkanlı olarak sadece Aydın Belediye Başkanımız Sayın özlem Çerçioğlu'ndan talimat alırım. Bunun dışında şahsıma yönelik talimat verilmesi mümkün olmadığı gibi vermeye cesaret edecek kimseyi de tanımadığımın bilinmesini, kamuoyu ile saygıyla paylaşırım" diye konuştu.