Etstur'da erken rezervasyonun son dönemi 01 Haziran'da bitiyor. Son ayda Worldcard'a peşin ödemede %20, 6 taksite %15, 12 taksite %10 indirim oranları uygulanıyor. Worldcard sahipleri ayrıca taksitli ve 500 TL. üzeri rezervasyonlarının ödemelerinde 1 ay erteleme imkanından yararlanabilecekler.

TATİLE ÇIKACAKLARA UYARI

Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, tatil için rezervasyonun son güne bıkakılmaması tavsiyesinde bulunarak, " Rezervasyon yaptırırken, indirim oranı rakamlarından çok, otele ödediğiniz son rakama dikkat edin. Önce otelin fiyatı yükseltilip, sonra ciddi indirim yapılmış gibi gösterilebiliyor" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Setur'da da peşin fiyatına veya tek ödemede yüzde 30 indirim yapılırken, 12 takside varan ödeme seçenekleri de var. Bu arada Club Magic Life'da 5 gece konaklayana 2 gece hediye olarak veriliyor.

Jolly Tours'un da erken rezervasyon kampanyası 1 Haziran'da sona eriyor. Bonus'a özel erken rezervasyon kampanyaları ve 1 ay taksit erteleme olanağı devam ediyor. Bodrum'da geceliği 40 liradan başlayan fiyatlarla tatil yapma imkanı var.