Işın Karaca, iki büyük heyecanı birlikte yaşıyor. Bir yandan yakında piyasaya çıkarmayı planladığı albümü için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da hamilelik heyecanı yaşıyor. Yaklaşık iki yıldır Sedat Doğan ile bir dargın bir barışık bir ilişki yürüten Karaca, üç aylık hamile... İlk evliliğinden de Erdal Kıvanç (18 ) isminde bir oğlu olan Karaca; hamileliği ve hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu:
* Bebek haberini aldıktan sonra ilk iş evimizi değiştirdik. Acarkent'teki evimizden taşınıp, Cihangir'de bir ev kiraladık. Şehir merkezinde olmak şu süreçte çok daha iyi. Ancak dört kişinin yeni dairemize sığması mümkün değildi. Oğlumun rahat edebilmesi için ona da Ataşehir'de bir ev tuttuk. İçini istediği gibi döşedik.

DEDİKODULAR ÜZMEZ

* Bebeğimin annesi de, babası da belli. Niye mutsuz olayım? Karnım daha fazla büyümeden ve ağırlaşmadan nikah masasına oturacağım.
* Ailem, hamile olmama kesinlikle tepki göstermedi. Oğlum da çok mutlu oldu. Çünkü annesinin yanlış bir karar almayacağını zaten biliyor. Ailem, benim aldığım tüm kararların arkasındadır. Beni hakkımızdaki bu asılsız dedikodular üzemez.

ÜÇÜNCÜYÜ DE YAPACAĞIM

* Hamile olduğumu öğrendiğimde büyük bir şok yaşadım. Doktorum da benim gibi çok şaşırdı. Tek tüple hamile kaldım. Doktorum bana, "Işın, bu bir mucize"dedi.
* Sedat da, ben de büyük bir heyecanla, bebeğimizin sağlıklı bir şekilde doğmasını bekliyoruz. Bu hamileliği sağlıklı bir şekilde atlatırsak, bundan sonra bir kez daha anne olmak istiyorum.
* Mide bulantılarım bitti, sekizinci ayıma kadar sahnede olmak en büyük hayalim.