Dans etmek onlar için bir hayat tarzı. Sevinçlerini, öfkelerini ve aşklarını dans ederek kazanan gençlerin coşkusu seyircileri kasıp kavuracak.

Yapımcılığını Hacı Yılmaz Film"in üstlendiği, senaristliğini ve yönetmenliğini Fırat Gürsoy"un yaptığı Türkiye"nin ilk dans filmi "Uçan Melekler” 26 Kasım 2010 tarihinde vizyona girdi. İstanbul"da sinemaseverlerin büyük ilgisini çeken “Uçan Melekler” İzmirli seyircilerin karşısına çıkacak.

1970"li yıllarda Amerika"da gettolardan çıkan zencilerin oluşturduğu Hip-Hop kültürünün Türkiye"deki yansımaları “Uçan Melekler” filminin konusunu oluşturuyor. Dans etmeyi bir tutku, müziği ise yaşam biçiminin yansıması olarak gören “Uçan Melekler” kış aylarında sinemaseverlerin içini ısıtacak.

Aydan Uysal, Okan Aydoğan, Serdar Güder, Melis Evirgen, Süleyman Bölek, İpek Tenolcay, Mihriban Taşdöğen, Serap Çetintürk, Çelik Bilge, Gözde Sinem Öztürk, Taylan Güner, Deniz Kıdır ve Aytaç Arman, “Uçan Melekler” in oyuncu kadrosunu oluşturuyor. “Uçan Melekler” filminin dansçı kadrosu, ömrünün 35 yılını tiyatro ve sinemaya adamış Ali Yaylı"nın öncülüğünde hazırlıklarını tamamladı. Filmin müzikleri Orkun Tunç ve Taner Yurdunkulu"dan oluşan Hiphop r&b Producer ikilisi “Armageddon Turk” tarafından yapıldı.

Hip-Hop tarzında bir müzikal olan Filmin İzmir"de yapılacak Galası, 30 Kasım 2010 Salı günü Balçova Agora Alışveriş Merkezi Sineması"nda gerçekleşiyor.