Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın eşi Emine Erdoğan, Davos benzeri uluslararası organizasyonlardan Crans Montana Forumu"nun lider eşleri toplantısına katılmak için Brüksel"e giderken 56. yaşını havada kutladı.

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış"ın ATA uçağında organize ettiği mini kutlamanın sürprizi, üzerinde Erdoğan çiftinin çocukları ve torunlarıyla fotoğrafının bulunduğu doğum günü pastası oldu.

Seyahatta Emine Erdoğan"a kızı Sümeyye Erdoğan, Devlet Bakanı Egemen Bağış ile eşi Beyhan Bağış, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Güldal Akşit, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ile bir grup kadın gazeteci eşlik etti. Bakan Bağış ve eşi, Emine Erdoğan"ı beyaz güllerden oluşan bir buket çiçekle kutladı. Erdoğan pastasını keserken Bakan Bağış bilgisayarından “iyi ki doğdun” (happy birthday) şarkısını çaldı. Dört çocuğundan Sümeyye pastanın üzerindeki fotoğrafta yoktu ama yanındaydı.

Ödüllerini aldılar

Emine Erdoğan, ödülünü Crans Montana Forumu Başkanı Jean-Paul Carteron"un elinden aldı. Erdoğan, ödülü Fildişi Sahilleri Devlet Başkanı"nın eşi Dominique Folloroux - Ouattara"yla paylaştı.

hürriyet